Jobba hos oss

Vi erbjuder en komplett lösning för Powerpack-installationen som gör att vi kan utforma ett paket som helt uppfyller våra kunders behov. Vi vet att vi varje dag måste leverera höga och långsiktiga värden för våra kunder. Vi söker för närvarande:

Verkstadsarbetare till Motala


Ansök nu

Arbetsuppgifter verkstadsarbetare

Som verkstadsarbetare kommer du att ingå i en grupp med 10 medarbetare som ansvarar för tillverkning av rostfria rördetaljer i diametrar från 51 mm till 152mm.
Arbetsuppgiften kan även innebära kapning, ändformning, borrning och svetsning samt isolering av svetsade rörkonstruktioner. I vår rörtillverkning använder vi TIG svets men även MAG kan förekomma. Vi har i dagsläget inga licenskrav. På isoleringsavdelningen används en form av resistenssvets.

Dina egenskaper verkstadsarbetare

Vi söker dig som är intresserad av mekanik och teknik, gillar utmaningar och problemlösning. Du är driven i det dagliga arbetet och gärna vill vara med att utveckla arbetsplatsen. Att du är noggrann, kvalitetsmedveten, har respekt för kollegor och produkter samt kan jobba självständigt ser vi som en självklarhet.

Tillträde enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: 100%
Ort: Motala
Ansök med CV till 

Här kan du ansöka om jobbet