Jobba hos oss

We offer a complete solution for the Powerpack installation that allows us to design a package that completely meets our customers' needs. We know that every day we must deliver high and long-term values for our customers.

G-TEK AB

På vår produktionsenhet i Motala tillverkar vi i huvudsak avgassystem till fordonsindustrin med fokus på offroadsegmentet.
Just nu söker vi verkstadsarbetare till vår rör/svetsavdelning men även till vår isoleringsavdelning där vi förser avgaskomponenter med värmeisolering.

Arbetsuppgifter

Som verkstadsarbetare kommer du att ingå i en grupp med 10 medarbetare som ansvarar för tillverkning av rostfria rördetaljer i diametrar från 51 mm till 152mm.
Arbetsuppgiften kan även innebära kapning, ändformning, borrning och svetsning samt isolering av svetsade rörkonstruktioner. I vår rörtillverkning använder vi TIG svets men även MAG kan förekomma. Vi har i dagsläget inga licenskrav. På isoleringsavdelningen används en form av resistenssvets.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av mekanik och teknik, gillar utmaningar och problemlösning. Du är driven i det dagliga arbetet och gärna vill vara med att utveckla arbetsplatsen. Att du är noggrann, kvalitetsmedveten, har respekt för kollegor och produkter samt kan jobba självständigt ser vi som en självklarhet.

Tillträde enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: 100%
Ort: Motala
Ansök med CV till 

Här kan du ansöka om jobbet